مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

آش کشک، مخصوص افطار



 

آشپزی,آش کشک, طرز تهیه آش کشک, پخت آش کشک

 

بعد از اینكه برنج پخت، گوشت چرخ كرده را ( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم ) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

 

مواد لازم :

 


 نخود  نصف لیوان
 لوبیا سفید  نصف لیوان
 برنج  100 گرم
 كشك  چهار قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط  1 عدد
گوشت چرخ كرده 150 گرم
سیر داغ به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا نخود  و لوبیا را می پزیم .

 

سپس برنج را اضافه می كنیم.

 

بعد از اینكه برنج پخت،  گوشت چرخ كرده را ( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم ) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

 

در آخر كشك را اضافه می كنیم.

 

برای تزئین روی آش می توان از سیر داغ استفاده کرد.

 

منبع : tebyan